ADANA / SEYHAN - Dosteller Ortaokulu

VELİLERİMİZ OKUYOR

Kitaplar, zamanın büyük denizinde dikilmiş deniz fenerleridir.(Heryo)

Bir anne ve  babanın çocuğuna verebileceği en büyük hediye okuma sevgisidir. İnsana hiçbir  şey iyi bir kitap kadar keyif vermez.İyi bir kitap  heyecanlandırır, ilham verir , teşvik eder, eğitir ve eğlendirir. Küçük yaşlardan itibaren sürekli destek ve cesaret verip örnek olduğumuzda  çocuğunuz iyi bir okuyucu olacaktır. Çocuğunuz anne ve babalarını  küçük yaşlardan itibaren modellerler. Onun en çok istediği şey  anne ve babası  tarafınızdan takdir edilmektir. Anne ve babasının  yüzünüzde hayranlık ifadesi gördüğü andan itibaren, sizin davranışınızı örnek almaya  başlar.

Biz de okul olarak çocuklarımızın okuma sevgisine bir ışık yakmak amacıyla okul Rehber öğretmenimiz Ersin VARDANİLLİ önderliğinde “Velilerimiz  Okuyor “projesi başlattık. Projemiz sayesinde birçok velimiz ve öğrencimiz düzenli kitap okuma alışkanlığı kazandı.

16-03-202416-03-2024

Yayın: 16.03.2024 - Güncelleme: 16.03.2024 19:17 - Görüntülenme: 33